Akutbutiken

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

 

Butiksinformation
Ägare: Zoticus Medical
Bolagsnummer: 7912213555
Telefon: 0701-435015

 

Köpvillkor
Fraktavgift: Uppgift saknas
Leverans: 3-7 dagar
Öppet köp: 30 dagar
Ångerrätt: 14 dagar

 

Vår hälsa är det mest värdefulla vi äger. Besök Akutbutiken och se till att göra vad du kan för att skydda dig och din omgivning från onödig fara. Akutbutiken.se är expert på säkerhets och trygghetsutrustning av varierande slag.

 

I första hand säljer man portabla hjärtstartare så kallade ”av-flimmrare” eller defibrillator, bårer och diverse brandskydd. Utrustningen är lämplig för både mindre och större företag samt kan enkelt placeras i klubb, föreningslokaler, idrottsbyggnader och kyrkor.

 

Akutbutikens produkter kan även inhandlas för att förbättra privathushållets säkerhetsförutsättningar. Ett funktionellt, effektivt och praktiskt brandskydd kan förhindra eldspridning i ett mycket tidigt skede. Med ”Stora villa-paketet” får ditt hem ett allsidigt skydd vid brand. Komplettera gärna med en brandstege om du äger en flerplansvilla.

 

Utöver att agera återförsäljare av säkerhetsprodukter erbjuder Akutbutiken i samarbete med ägarbolaget Zoticus Medical även arbetsplatsutbildningar. Få grundläggande krisberedskap och öva hjärt-lungräddning. Zoticus Medical grundades 2009 och verksamheten har sitt säte i Skövde.

 

Besök Akutbutiken nu!
Några goda skäl att välja denna butik
  • faktaAvancerade sjukvårdsartiklar
  • informationAnvändbara trygghetsprodukter för både företag och privatpersoner

Alla Akutbutikens produkter

Här listar vi all inredning och möbler som Akutbutiken har i sitt sortiment. För att hitta fler butiker som säljer dessa varor klickar du helt enkelt på den produkt du är intresserad av:

, , , , , , , ,

Samtliga varumärken hos Akutbutiken

Du hittar följande varumärken hos Akutbutiken just nu. För fler återförsäljare som marknadsför dessa varumärken klickar du på respektive märkesnamn.Kommentera

Required fields are marked *.
Copyright © 2019 Om Köpa Inredning ¤ Sekretesspolicy ¤ Kontakta oss ¤ Sidkarta