Barahandtag

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

 

Butiksinformation
www.barahandtag.se
Ägare: AndersIvar AB
Bolagsnummer: 556836-7634
Telefon: 031 - 381 46 00

 

Köpvillkor
Fraktavgift: Fri frakt över 500 kr
Leverans: 1-3 dagar
Öppet köp: 30 dagar
Ångerrätt: 14 dagar

 

När man hör ordet inredning brukar man generellt tänka på stora möbler som soffor, stolar och bord. Fast egentligen handlar inredning i första hand om småsaker, sådant som inte syns så mycket men som många gånger är av avgörande betydelse för ett funktionellt hem. Ett utmärkt exempel på en sådan detalj är handtag. På Barahandtag.se hittar du handtag av alla de slag.

 

Det finns flera olika tillfällen där handtag förekommer i våran hemmiljö. En dörr utan ett fungerande handtag duger inte till mycket. Den går nämligen varken att öppna eller stänga, samma sak gäller för våra fönster. Trots dess nyckelfunktion är kunskaperna om dessa mycket knappa. På Barahandtag hittar du utförlig information om vad som krävs av olika slags handtag.

Att köpa nytt handtag

Det vanligaste materialet är stål eller plast, men handtag finns i de flesta material, former och färger. Kostnadsmässigt kan produkter av detta slag skilja sig åt ganska mycket åt. Kökshandtag köps ofta i stora kvantiteter, det kan därför löna sig att även kika utanför Sveriges gränser om du behöver köpa ett stort antal. Inom EU är det alltid tullfritt så du behöver endast tänka på fraktavgiften.
Om du föredrar att handla från Sverige kan det vara klokt att jämför flera olika butiker. Passa gärna på under sommaren då det är lågsäsong för inredningsmaterial. Det går då ofta att hitta billiga handtag på rea eller kampanjpris.

 

Även vissa byggoutlets kan erbjuda prisvärda produkter. Eftersom handtag normalt kostar mellan ca 200 – 2000 kr styck kan du tjäna en del slantar på att göra massinköp genom outletbutiken. Vill du komma ner ytterligare i pris går det alltid att handla på andrahandsmarknaden. På blocket säljs ibland stora partier med byggmaterial, har du tur kanske du hittar några passande handtag där. Du kan även besöka en lokal loppmarknad, där hittar man ofta beslag och handtag för en nätt liten summa.

 

Besök Barahandtag nu!
Några goda skäl att välja denna butik
  • faktaFina beslag och handtag för kök och badrum

Alla Barahandtags produkter

Här listar vi all inredning och möbler som Barahandtag har i sitt sortiment. För att hitta fler butiker som säljer dessa varor klickar du helt enkelt på den produkt du är intresserad av:

Badrumsinredning, Köksinredning,

Samtliga varumärken hos Barahandtag

Du hittar följande varumärken hos Barahandtag just nu. För fler återförsäljare som marknadsför dessa varumärken klickar du på respektive märkesnamn.Kommentera

Required fields are marked *.
Copyright © 2019 Om Köpa Inredning ¤ Sekretesspolicy ¤ Kontakta oss ¤ Sidkarta