Soffadirekt

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

 

Butiksinformation
www.soffadirekt.se
Ägare: SoffaDirekt Scandinavia AB
Bolagsnummer: 556827-4897
Telefon: 011-4707676

 

Köpvillkor
Fraktavgift: Fri frakt
Leverans: 3-6 dagar
Öppet köp: 30 dagar
Ångerrätt: 14 dagar

 

Vardagsrummet är husets samlingspunkt och det är viktigt för de flesta familjer att detta rum är funktionell, praktisk och modern. I vardagsrummet skall det vara möjligt att både slappna av och roa sig. Den viktigaste möbeln i rummet är naturligtvis soffan, det är nämligen den gästerna kommer uppskatta mest.

 

Soffadirekt är en specialiserad webbutik med försäljning till outlet-priser. Många gånger är priserna kapade med 30-50% jämfört med vad du hade fått betala i en inredningsbutik på stan. Om du tycker det känns lite obehagligt att beställa soffa via internet, kan vi försäkra dig om att det inte finns någon anledning till oro. Möjlighet till provsittning finns i såväl Göteborg som Norrköping dessutom är Soffadirekts shoowroom öppet 24 timmar om dygnet. Det finns även möjlighet att få gratis tygprover hemskickade till dig och naturligtvis har du full returrätt om du skulle ångra ditt köp.

 

Besök Soffadirekt, beställ och få din nya soffa hemskickad. Sedan kan du träffa familj och vänner och socialisera långt in på natten eller varför inte njuta av stillheten med en god bok?

 

Besök Soffadirekt nu!
Några goda skäl att välja denna butik
  • faktaDet blir inte smidigare än så här att handla soffa!
  • informationHar Sveriges första och hitintills enda obemannade showroom

Alla Soffadirekts produkter

Här listar vi all inredning och möbler som Soffadirekt har i sitt sortiment. För att hitta fler butiker som säljer dessa varor klickar du helt enkelt på den produkt du är intresserad av:

Sovrumsinredning, Vardagsrum, , , , , , , , , , , ,

Samtliga varumärken hos Soffadirekt

Du hittar följande varumärken hos Soffadirekt just nu. För fler återförsäljare som marknadsför dessa varumärken klickar du på respektive märkesnamn.Kommentera

Required fields are marked *.
Copyright © 2019 Om Köpa Inredning ¤ Sekretesspolicy ¤ Kontakta oss ¤ Sidkarta