Confident Living
Confident Living är en allsidig design och möbelbutik med över 13000 produkter i lager för direktbeställning via internet. Confident Living erbjuder märkesmöbler till mycket förmånliga priser. Som extra bonus bj

Fraktavgift: Fri frakt
Leverans: Inom en vecka
Öppet köp: 30 dagar
Ångerrätt: 14 dagar

 

Läs mer om Confident Living eller Shoppa direkt!

 

Att tänka på med belysning

I Sverige har vi särskilt stort behov av god belysning både utomhus och inomhus. Bristfälligt ljus gör oss trötta och okoncentrerade samt leder till vantrivsel. Genom att skaffa rätt lampor till ditt hem ökar du trivseln och bygger upp en positiv hemkänsla.

Olika slags belysning passar olika väl i olika rum. Särskilt viktigt är det att välja belysning med omsorg till arbetsrum och kök, då detta är utrymmen som kräver mycket ljus. Samtidigt är det viktigt att tänka på att valen du gör även påverkar hur rummet uppfattas. Lampor är ett utmärkande inslag i de flesta miljöer och kan med fördel nyttjas som dekoraktivt element.

Eftersom belysning kostar en hel del gäller det att välja rätt belysning redan från början så man slipper ångra dig senare. Vilken belysning du väljer har stor betydelse för ditt hem kommer att uppfattas av dig själv och gäster. Det är därför viktigt att välja belysning inte främst baserat på andras rådvigning utan från personliga behov. Skulle du märka att produkterna du köpt inte passar i ditt hem eller om du har anmärkningar på kvalitet eller funktionsduglighet har du rätt att ångra ditt köp. De återförsäljare vi jämför på InredningsRea.se hanterar sina returärenden på belysning i enlighet med gällande svensk lagstiftning om distanshandel och enligt god affärssed.


Copyright © 2018 Om Köpa Inredning ¤ Sekretesspolicy ¤ Kontakta oss ¤ Sidkarta