Furniturebox
Furniturebox är ett av nätets mest kompletta möbelvaruhus. Ett jätteutbud med billiga möbler där du kan välja mellan 15000 olika produkter för hus och hem. Samtliga produkter är katalogiserade med bilder och utf

Fraktavgift: Gratis
Leverans: 2-14 dagar
Öppet köp: 30 dagar
Ångerrätt: 14 dagar

 

Läs mer om Furniturebox eller Shoppa direkt!

 


Confident Living
Confident Living är en allsidig design och möbelbutik med över 13000 produkter i lager för direktbeställning via internet. Confident Living erbjuder märkesmöbler till mycket förmånliga priser. Som extra bonus bj

Fraktavgift: Fri frakt
Leverans: Inom en vecka
Öppet köp: 30 dagar
Ångerrätt: 14 dagar

 

Läs mer om Confident Living eller Shoppa direkt!

 

Att tänka på med kontorsinredning

För att kunna arbeta hemma effektivt och utan att ta ska är det viktigt att skapa ett kontor utifrån rådande behov. Förhastade val kan leda till obekväm sittställning, vilket i sin tur kan orsaka slitage och smärta.

 

Ett vanligt fel är att satsa på kontorsmöbler av låg kvalitet. Självklart är det viktigt att hålla budgeten intakt, men det lönar sig nästan alltid att välja bra kontorsinredning som går att höjdanpassas efter behov.

 

Eftersom kontorsmöbler kostar en hel del att köpa in gäller det att välja rätt redan från början så man slipper ångra dig senare. Vilka inredning du väljer har stor betydelse för hur du kommer uppelva ditt kontor. Det är därför viktigt att välja kontorsinredning inte främst baserat på andras rådvigning utan utifrån personliga behov. Skulle du märka att kontorsmöblerna du köpt inte passar i ditt hem eller om du har anmärkningar på kvalitet eller funktionsduglighet har du rätt att ångra ditt köp. De återförsäljare vi jämför på InredningsRea.se hanterar sina returärenden på kontorsinredning i enlighet med gällande svensk lagstiftning om distanshandel och enligt god affärssed.


Copyright © 2018 Om Köpa Inredning ¤ Sekretesspolicy ¤ Kontakta oss ¤ Sidkarta