Om köpa inredning

Inredning rea är en oberoende recensent av svenska och utländska nätbutiker som säljer heminredning. Vi är helt oberoende och ägs inte på något sätt av någon butik. Vi väljer omsorgsfullt ut vilka handlare som skall recenseras och exponeras på sidan. De åsikter vi delger på sidan är således våra personliga åsikter. Samtidigt välkomnar vi besökare att lämna omdömen och betygsätta allt material som publiceras på sidan.

När man ska köpa inredning är den totala kostnaden, det vill säga kostnaden för plagget inklusive moms, tullar och frakt det konsumenten bör se till vid jämförelse. Genom att välja en butik inom EU när man ska köpa inredning, minskar man sin kostnad.

Om vår vinstdrivande verksamhet

Genom vårt samarbetar tjänar vi en viss provision om kunden köper inredning via våra länkar. Provisionen kan vara ett fast belopp alternativ får vi en viss procent på de köp som Inredning rea genererar.  Dessa medel använder vi sedan för att betala löpande kostnader så som domännamn, webbhotell samt för att förbättra sidan med kvalitetstexter och ny design.  Om ni har några ytterligare frågor om sidans vinst- och marknadsföringsaspekter kan du ställa dessa via formuläret.

Reklam på sidan

Vi samarbetar med ett flertal seriösa affiliatebolag i Sverige och utomlands. Några av dessa är Adrecord, Adtraction och Tradedoubler. Om du driver en inredningsbutiker eller en blogg/hemsida inom ämnet och vill göra reklam på inredning rea kan du kontakta oss via länken ovan.

 Copyright © 2018 Om Köpa Inredning ¤ Sekretesspolicy ¤ Kontakta oss ¤ Sidkarta