Billiga Soffor med REA - Köp Bäst Soffor här Online
  
FöretagFrakt
Soffadirekt

 

Fri frakt Till butiken
Furniturebox

 

Gratis Till butiken
Confident Living

 

Fri frakt Till butiken

Att tänka på när du ska köpa soffa

Det är möjligt att hitta mer eller mindre alla typer av soffor på nätet. Vilken du väljer beror i stor utsträckning på dess tänka användning och placering. En större soffgrupp gör sig bäst i ett finrum eller vardagsrum medan en liten soffa förmodligen är att föredra i TV- eller barnrummet.

Design och material

Vilken design du väljer på din soffa är helt upp till dig själv, se bara till att soffan passar ihop med det övriga möblemanget i rummet. En snygg soffa passar bra ihop med den övriga inredning både vad gäller material och färg. Mer exklusiva soffor tillverkade i skin, läder och mocka gör sig bäst i en stilren miljö medan tygsoffor är mer allsidiga och mysiga.

Välja färg på soffan

Vad gäller färgvalet, kan många gånger en soffa i ljusare färger upplevas som en gladare och lättare möbel än soffor i mörkare nyanser. Tänk bara på att smuts tydligt syns på ljusröda, rosa och vita soffor medan en mörkare, brun eller svart, soffa snabbt ser dammig ut. Mörkare soffor är att föredra eftersom de inte smutsas lika lätt, envisas du ändå med att vilja köpa en ljus soffa bör du se till att den är tillverkad i skinn alternativt har ett avtagbart och tvättbart tyg.

Leverans

När du väl hittat en produkt du önskar köpa, betalar du lättast ditt köp med kontokort eller med hjälp av din internetbank. Många möbelhandlare online erbjuder fri frakt och hemleverans, vanligtvis levereras då möbeln till ytterdörren eller trappuppgången.

Montering och garanti

Soffor säljs i vissa fall montera men i andra fall omonterade, men dessa är oftast så enkelt konstruerade att kunden själv förväntas klara av att sätta ihop dem. En soffa av någorlunda god kvalitet håller vanligtvis i tiotals år, skulle den mot förmodan gå i sönder utan någon uppenbar anledning kan det vara skön att de flesta möblerna säljs med garanti. Soffor har vanligtvis en garantitid på mellan 5-15 år, men det är inte alla leverantörer som lämnar garantier på sina möbler och garantin omfattar inte slitage och skador som uppstår på grund av oaktsamhet.


Copyright © 2019 Om Köpa Inredning ¤ Sekretesspolicy ¤ Kontakta oss ¤ Sidkarta