Furniturebox
Furniturebox är ett av nätets mest kompletta möbelvaruhus. Ett jätteutbud med billiga möbler där du kan välja mellan 15000 olika produkter för hus och hem. Samtliga produkter är katalogiserade med bilder och utf

Fraktavgift: Gratis
Leverans: 2-14 dagar
Öppet köp: 30 dagar
Ångerrätt: 14 dagar

 

Läs mer om Furniturebox eller Shoppa direkt!

 


Confident Living
Confident Living är en allsidig design och möbelbutik med över 13000 produkter i lager för direktbeställning via internet. Confident Living erbjuder märkesmöbler till mycket förmånliga priser. Som extra bonus bj

Fraktavgift: Fri frakt
Leverans: Inom en vecka
Öppet köp: 30 dagar
Ångerrätt: 14 dagar

 

Läs mer om Confident Living eller Shoppa direkt!

 

Att tänka på med utemöbler

Många av oss värdesätter naturligt dagsljus och vill därför utnyttja solen maximalt. Ett trevligt sätt att verkligen ta fast på solen är att införskaffa lite trevliga utemöbler. Det finns en mängd olika varianter att välja mellan när det kommer till trädgårdsmöbler, men idag är konstrottingmöbler i särklass mest populära typen av utemöbler. Fördelen med dessa möbler är att de är extra tåliga mot väta och vind.

Att möblemanget tål olika väderlekar är viktigt eftersom vi i norden har ett mycket varierat klimat. Även om du förvarar utemöblerna inomhus under de kallare årstiderna måste du se till så att möblemanget inte skadas av väta. Därav är konstrotting ett gångbart material.Numera finns det utemöbler för alla typer av boenden så att även den som bor i lägenhet med balkong kan njuta av sommaren på riktigt. Specialanpassade möbler för balkongen liknar vanliga utemöbler men är ofta något mindre i storlekarna.

Eftersom utemöbler kostar en hel del gäller det att välja rätt utemöbler redan från början så man slipper ångra dig senare. Vilka utemöbler du väljer har stor betydelse för hur din uteplats, trädgård eller balkong kommer att uppfattas. Det är därför viktigt att välja utemöbler inte främst baserat på andras rådvigning utan från personliga behov. Skulle du märka att produkterna du köpt inte passar i ditt hem eller om du har anmärkningar på kvalitet eller funktionsduglighet har du rätt att ångra ditt köp. De återförsäljare vi jämför på InredningsRea.se hanterar sina returärenden på utemöbler i enlighet med gällande svensk lagstiftning om distanshandel och enligt god affärssed.


Copyright © 2018 Om Köpa Inredning ¤ Sekretesspolicy ¤ Kontakta oss ¤ Sidkarta