ButikerFrakt
Soffadirekt

 

Fri frakt Till butiken
GodDesign

 

Fri frakt* Till butiken
Furniturebox

 

Gratis Till butiken
Confident Living

 

Fri frakt Till butiken
Balorina

 

Fri frakt vid 500kr Till butiken
Cellbes

 

55 kr Till butiken

Att tänka på med inredning till vardagsrum

Varje hem kräver ett gemensamt utrymme där alla kan vara samtidigt. Hur just ditt vardagsrum skall se ut, bestämmer ni själva men det finns ett par saker som ni bör tänka på innan du inreder rummet.

Ett vanligt fel är att trycka in allt för mycket möbler på en liten yta. Visserligen är det skönt med stora soffor, sköna fåtöljer och rymliga bord men samtidigt är det viktigt att det finns fria ytor mellan vardagsrumsmöblerna. Man brukar säga att vardagrummet helst skall ha minst 50% omöblerad yta för att det inte skall kännas trångt och klaustrofobiskt.

Eftersom vardagsrumsmöbler kostar en hel del att köpa in gäller det att välja rätt redan från början så man slipper ångra dig senare. Vilka inredning du väljer har stor betydelse för ditt vardagsrum kommer att uppfattas av dig själv och gäster. Det är därför viktigt att välja inredning inte främst baserat på andras rådvigning utan från personliga behov. Skulle du märka att produkterna du köpt inte passar i ditt hem eller om du har anmärkningar på kvalitet eller funktionsduglighet har du rätt att ångra ditt köp. De återförsäljare vi jämför på InredningsRea.se hanterar sina returärenden på inredning till vardagsrum i enlighet med gällande svensk lagstiftning om distanshandel och enligt god affärssed.


Copyright © 2018 Om Köpa Inredning ¤ Sekretesspolicy ¤ Kontakta oss ¤ Sidkarta